TA HJÄLP AV VÅRA
REKryteringsexperter

Vi hjälper till med att hitta den rätta för er verksamhet!

Vi har en lång och gedigen erfaremhet av rekryteringar med fokus på ekonomiroller, både inom specialistroller och chefsroller. En kompetensbaserad rekryteringsprocess innefattar så mycket mer än bara fastställa faktiskt kompetens. Det handlar om kulturell fit och ömsesidig förväntansbild mellan kandidat och arbetsgivare. Genom att säkerställa samtliga delar skapar vi bästa möjliga matchning där både du som arbetsgivare och kandidat kan vara trygga! 

Vi erbjuder en tidseffektiv och träffsäker rekryteringsprocess. Våra rekryteringspecialister jobbar med färre rekryteringsprocesser än andra rekryteringsbyråer, vilket betyder att vi kan ge de rekryteringar vi jobbar med den tid som behövs- och därmed hålla en hög kvalitet i processen.

Varför välja oss?

Vi tar dig igenom rekryteringen steg för steg.
 
Med hjälp av vår rekryteringsstrategi, searchfunktion och vårt nätverk, ser vi till att ni får den bästa kandidaten för just ert behov.
 
Vi kan kompetensförsörjning – låt oss bevisa det!
Rekryteringsprocess steg för steg

Ring oss eller skicka en förfrågan

Vi träffas gärna på ett förutsättningslöst möte. Kontakta Tim Lindgren, Partner & Säljchef på 070-891 54 05, Eller fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Alla uppgifter du lämnar behandlas konfidentiellt. Förfrågan är inte bindande.

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRA KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm