TA HJÄLP AV VÅRA
REKRYTERINGSEXPERTER

Vi hjälper till med att hitta den rätta för er verksamhet!

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av rekryteringar, både inom linjeroller och chefspositioner. Rekryteringsprocessen har gått framåt i många hänseenden under det senaste årtiondet men har också blivit tämligen standardiserad.

Vår process är byggd på praktisk erfarenhet av att vara i rollen som rekryterande chef men också understödd av data och är i grunden en kompetensbaserad rekrytering. För att möta den rekryterande partens behov och samtidigt erbjuda en tidseffektiv och träffsäker rekryteringsprocess har vi valt att skapa vårt kontaktnät med grunden i kompetens och personliga egenskaper snarare än att ha ett kvantitativt kontaktnät.

Det medför att de kandidater som vi presenterar för er i en rekrytering är personer som vi har god kännedom om, som vi har träffat flera gånger innan processen startat och som redan är bakgrundskontrollerad. Med det mer personliga bemötandet kommer också en stor fördel, vi vet redan vad kandidaten vill utmanas med, vad som är dennes nästa steg och hur dennes drömarbetsgivare kan se ut. Som kund får ni därför en effektiv process där presenterade kandidater redan har ett intresse. Utöver detta erbjuder vi självklart annonsering, search och headhunting utanför det egna nätverket och testning av personlighet och förmåga.

Vi tar dig igenom rekryteringen steg för steg

Med hjälp av vår unika rekryteringsstrategi ser vi till att ni får den bästa kandidaten för just er behov.

Vår strategi funkar - låt oss bevisa det!

Rekryteringsprocessen

VI HJÄLPER GÄRNA TILL

Vi träffas gärna på ett förutsättningslöst möte.
Fyll i formuläret så svarar vi senast nästkommande arbetsdag.

Alla uppgifter du lämnar behandlas konfidentiellt.
Förfrågan är inte bindande.

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRT KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm