TA HJÄLP AV VÅRA
REKRYTERINGSEXPERTER

Vi hjälper till med att hitta den rätta för er verksamhet!

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av rekryteringar med fokus på ekonomiroller, både inom specialistroller och chefspositioner. En kompetensbaserad rekryteringsprocess innefattar så mycket mer än att bara fastställa faktiskt kompetens. Det handlar om kulturell fit och ömsesidig förväntansbild mellan kandidat och arbetsgivare. Genom att säkerställa samtliga delar skapar vi bästa möjliga matchning där både du som arbetsgivare och kandidat kan vara trygg!

Vi erbjuder en tidseffektiv och träffsäker rekryteringsprocess. Våra rekryteringspecialister jobbar med färre rekryteringsprocesser än andra rekryteringsbyråer, vilket betyder att vi kan ge de rekryteringar vi jobbar med den tid som behövs- och därmed hålla en hög kvalitet i processen.

Varför välja oss?

- De kandidater som vi presenterar för er i en rekrytering är personer som har genomgått vår screening, vilket inkluderar kompetensbaserade intervjuer och vid behov, tester.

- Tidseffektiv och strukturerad process.

- Vi säkerställer potential och att kandidaterna har ett genuint intresse för er som arbetsgivare och den givna rollen.

- Anpassad annonsering, search och headhunting.

- Stort nätverk av ekonomer.

- Kvalitét- våra rekryteringsspecialister jobbar enbart med ett fåtal rekryteringar åt gången och säkerställer att ert arbetsgivarvarumärke representeras på bästa sätt.

- Flexibilitet. Av erfarenhet vet vi att våra kunder har olika behov. Därför anpassar vi processen efter just ditt behov, oavsett om ni behöver en full rekryteringsprocess, enbart search, testning eller en second opinion.

Vi tar dig igenom rekryteringen steg för steg

Med hjälp av vår rekryteringsstrategi, searchfunktion och nätverk, ser vi till att ni får den bästa kandidaten för just er behov.

Vår strategi funkar - låt oss bevisa det!

Rekryteringsprocessen

VI HJÄLPER GÄRNA TILL

Vi träffas gärna på ett förutsättningslöst möte. Fyll i formuläret så svarar vi senast nästkommande arbetsdag.

Alla uppgifter du lämnar behandlas konfidentiellt. Förfrågan är inte bindande.

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRA KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm