BOOSTA DIN KARRIÄR

KLÄTTRA UPPÅT MED OSS

Vi söker ständigt efter extraordinära personer.
Vi samarbetar med intressanta företag som kan erbjuda dig en spännande roll och utveckling.

Connecta med oss, sök en av våra tjänster eller sväng förbi oss på en fika!

Just nu söker vi...

Nedan hittar du de aktuella tjänster som vi önskar fylla.

Vi söker nu en skarp business controller till vår konsultavdelning. Du är anställd av Re:Con Finance och arbetar ute på uppdrag hos våra kunder. Vi söker dig som har en förmåga att sätta dig in i nya arbetssituationer och miljöer samt drivs av att utvecklas. Du trivs i varierade arbetsmiljöer med högt tempo och är inte rädd för att anta nya utmaningar. Arbetsuppgifter som förekommer är finansiell analys, budgetering prognostisering, rapportering, affärsstöd till verksamheten etc.

Du är lämpligen en universitetsutbildad civilekonom eller motsvarande med finans och/eller redovisningsinriktning. Vi ser att du har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna i större bolag, och att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något/några av de större affärssystemen som SAP, Oracle etc. Du behärskar engelska väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en van Excel-användare samt har goda kunskaper i Microsoft Office generellt. Har du tidigare erfarenhet av bygg eller fastighetsbranschen är det meriterande men inget krav.

En anställning hos Re:Con Finance är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag.

Hos oss får du också ett härligt och socialt gäng av kollegor som har nära till skratt och ett stort engagemang för sitt arbete. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs och fungerar i grupp. Därför ser vi till att ta hand om vår personal med goda löner och förmåner sett till marknaden, och ordnar kontinuerligt gruppaktiviteter av olika slag.

Tjänsten tillsätts omgående med hänsyn till uppsägningstid. Vi tar löpande in kandidater för intervjuer, och när vi hittar rätt person slår vi till snabbt. Missa inte chansen att kunna bli en del av oss på Re:Con Finance.

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

Just nu söker vi en business controller, gärna med kunskaper inom SAP. Vi söker dig som har ett starkt driv av att utvecklas och att arbeta i ett högt tempo. Du har en förmåga att sätta dig in i nya arbetssituationer och är problemlösningsorienterad. Arbetsuppgifter som förekommer är finansiell analys, budgetering prognostisering, rapportering, affärsstöd till verksamheten etc. Du är anställd av Bolagssupporten och arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

Vi ser att du lämpligen har en universitetsutbildning till civilekonom eller motsvarande med finans och/eller redovisningsinriktning. Du har ett par års arbetslivserfarenhet i liknande roller och behärskar svenska såväl som engelska väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en van Excel-användare och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP då det är ERP som används av vår kund.

En anställning hos Re:Con Finance är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag.

Vi tar löpande in kandidater för intervjuer, och när vi hittar rätt person slår vi till snabbt. Missa inte chansen att kunna bli en del av Re:Con Finance.

Startdatum: 2020-08-17

Placering: Stockholm

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

 

Nu söker vi en interim ekonom för avlastning inom redovisningsenheten hos Södertälje Kommun.

Följande arbetsuppgifter kan förekomma se nedan.

ARBETSUPPGIFTER:

Kundreskontra
– Fakturering
– Hantering av handkassor
– Filhantering

Inom krav
– Påminnelser
– Registrering av inkassoärenden

Leverantörsreskontra
– Ankomstregistrering
– Kontering
– Upplägg av nya leverantörer

Redovisning
– Avstämningar
– Bokföring
– Statistikframtagning

Även andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning kan förekomma som till exempel allehanda administrativa uppgifter.

KRAV:
Högskolekompetens inom ekonomi.
Flera års erfarenhet av att arbeta med ekonomi.
Goda kunskaper i Excel och Word.
Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

MERITERANDE:
Kunskaper av större ekonomisystem (Visma, Agresso) och kommunal redovisning

PERSONLIGA EGENSKAPER:
Vi ser gärna att det är en person som är noggrann, kommunikativ, har samarbetsförmåga, är driven och lättlärd.

Startdatum: 2020-08-17 (uppdraget är ca 6 månader långt)
Placering: Södertälje

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

Nu söker vi en Financial controller för uppdrag hos våra kunder inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi har en stor efterfrågan bland våra kunder inom bygg-fastighet och anläggning just nu. Därför ser vi att du sedan tidigare arbetet inom just dessa branscher under ett par år. Du är anställd av Re:Con Finance och arbetar i en bred konsultroll ute på uppdrag hos våra kunder. Vi tror att du är driven, flexibel och resultatorienterad som person. Vidare ser vi att du är trygg i ditt arbete och vill utvecklas i en både givande och varierande konsultroll. Du kommer bland annat att arbeta med att sammanställa rapporter och analyser av konton, årsredovisningar, deklarationer, månadsbokslut etc.

Vi tror att du är civilekonom eller har likvärdig utbildning, med ca 3-5 års arbetslivserfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Det är meriterande om du arbetat i rollen som controller eller konsult eller kommer från någon av de större revisionsbyråerna. Du har mycket goda kunskaper i Excel där kunskaper i VAB och Macro är meriterande. Vi ser att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du är van att arbeta med succesiv vinstavräkning, K3 samt IFRS.

En anställning hos Bolagssupporten är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag.

Vi tar löpande in kandidater för intervjuer, så missa inte chansen att kunna bli en del av Re:Con Finance.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

För kunds räkning söker vi en financial controller för ett längre uppdrag hos ett företag inom infrastuktursområdet. Företaget är ett välkänt bolag i Sverige och har sin verksamhet i övriga Norden.Uppdraget som financial controller kommer du bland annat få arbeta med att sammanställa rapporter och analyser av konton, månadsbokslut, kvartalsbokslut, ad hoc rapporter etc. Du kommer vara anställd av Re:Con Finance men sitta ute hos vår kund i Stockholm.

Vi tror att du är civilekonom eller har likvärdig utbildning, med ca 3-5 års arbetslivserfarenhet, gärna i rollen som controller eller konsult. Det är meriterande om du kommer från någon av de större revisionsbyråerna och har arbetat med revision för bolag med sucessiv vinstavräkning eller projektbaserad verksamhet. Du har erfarenhet av IFRS regelverket samt mycket goda kunskaper i Excel. Om du förstår koncernredovisning och har arbetat med det är det meriterande. Vi ser att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann med en förmåga att sätta dig in i nya arbetssituationer samt är van vid att arbeta i ett högt tempo. Att hålla deadlines är en självklarhet för dig och du är en stark lagspelare.

En anställning hos Re:Con Finance är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag.

Vi tar löpande in kandidater för intervjuer och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas innan tilltänkt slutdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

För kunds räkning söker vi en financial controller/senior accountant för ett längre uppdrag inom retailbranschen. Företaget har ett av de största varumärkena i sin bransch i Sverige och expanderar kraftigt och har på senare tid även etablerat sig utomlands. Bolaget har en internationell karaktär och sitter i trevliga lokaler i Stockholm.

Under uppdraget som financial controller kommer du bland annat få arbeta med:
– Sammanställning av rapporter och analyser av konton.
– Månadsavstämningar och kvartalsbokslut.
– Ad-hoc rapporter samt en del löpande redovisning.
– Moms- och skattedeklarationer.
– Förbättra processer och rutiner hos ekonomiavdelningen och i bokslutsprocesserna.

Du kommer vara anställd av Re:Con Finance men arbeta ute hos kund i centrala Stockholm.

Vi tror att du är civilekonom eller har likvärdig utbildning, med ca 4-5 års arbetslivserfarenhet, gärna i rollen som controller eller konsult. Det är mycket meriterande om du kommer från någon av de större revisionsbyråerna. Du har erfarenhet av IFRS- och/eller GAAP- regelverket samt mycket goda kunskaper i Excel där ett krav. Vi ser att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann med en förmåga att sätta dig in i nya arbetssituationer samt är van vid att arbeta i ett högt tempo. Bolaget ifråga arbetar i Microsoft Dynamics NAV och erfarenhet från detta ERP-system är mycket meriterande. Att hålla deadlines är en självklarhet för dig och du är en stark lagspelare.

En anställning hos Re:Con Finance är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag. Uppdraget påbörjas i mitten av Augusti och vi tar löpande in kandidater för intervjuer. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas innan tilltänkt slutdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

Nu söker vi en interrevisor med fokus på användning av administrativa robotar till ett stort företag inom logistik. Du kommer ingå hos vår kunds team om ytterligare 2 internrevisorer. Uppdraget beräknas uppta ca 100 timmar.

Uppdraget innefattar:
– Primärt inriktat mot administrativa robotar inom exempelvis kundtjänst, finans och reklamationer, även om produktionsrobotar avseende brev och paket inte utesluts. Inriktningen detaljeras efter kartläggning och internrevisionens egen riskanalys vilken inkluderar verksamhetens riskanalys.
– Kartläggning av vilka robotar som finns i olika delar av verksamheten. I kartläggningen ingår att identifiera inslag av machine learning/AI.
– Riskhantering – förstå och verifiera verksamhetens egen riskhantering avseende robotar, identifiera, värdera och hantera risker.
– Strategi – långsiktiga planer och mål som relaterar till att effektivisera verksamheten med hjälp av robotar inkluderas i granskningen i syftet att utvärdera den dimensionen av styrning.
– Processer för kravställande och testning av robotar.
– Utvärdering av robotar – vilka positiva effekter har kunnat observeras och i relation till den investeringskalkyl som togs fram vid utvecklandet.

Uppdragets huvudplacering är Solna. Då intern policy gällande Covid-19 kan gälla, innebär det att mycket av arbetet kan behöva ske via distans och digitala möten. Microsoft Teams ska i sådana fall användas för digitala möten.

Startdatum: 2020-08-31
Placering: Solna, Stockholm

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

Vi söker just nu för kunds räkning en koncernredovisningsekonom till företagets koncernredovisningsgrupp med placering i centrala Stockholm. Du kommer arbeta med hela flödet inom redovisningen, från koncernredovisning till rapportering. Inom ditt ansvarsområde kommer du arbeta med konsolidering av koncernens månadsrapporter, prognoser och budget i samarbete med övriga inom gruppen. Du kommer även vara delaktig i utredningsprojekt inom koncernredovisning, IFRS och finansiell rapportering.

Du är lämpligen civilekonom eller motsvarande med inriktning redovisning. Vi tror att du arbetat med koncernredovisning eller som revisor under ett par års tid. Du har goda kunskaper inom IFRS och Excel, samt är systemintresserad. Har du tidigare arbetat i större affärssystem för koncernredovisning, t ex Aaro, Hyperion etc är det meriterande.

Som person är du driven och strukturerad. Du är målmedveten och tycker om att ta ansvar, samtidigt som du är positiv, flexibel och en god lagspelare. Vi tror att du har en mycket god social förmåga och är självständig i ditt arbete.

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer kommer att ske löpande, inkom därför med din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

Nu söker vi vår nästa controller med erfarenheter från bygg- eller anläggningsbranschen. Vi söker dig som har ett starkt driv av att utvecklas och att arbeta i ett högt tempo. Du har en förmåga att sätta dig in i nya arbetssituationer och är problemlösningsorienterad. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det krävs och tar gärna självständiga beslut baserat på dina ekonomikunskaper.

Vi ser att du lämpligen har en universitetsutbildning till civilekonom  eller motsvarande med finans och/eller redovisningsinriktning. Du har ett par års arbetslivserfarenhet i liknande roll inom byggbranschen eller kommer från rollen som entreprenadingenjör och vill ha mer fokus på ekonomi. Du behärskar svenska såväl som engelska väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en van Excel-användare och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i större affärssystem såsom Oracle, SAP eller Agresso. Vi värdesätter även dina kunskaper i byggrelaterade regelverk som ABT, AB och ABK då du kommer stöta på dessa ute hos våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER I ROLLEN:
– Prognos, budget och uppföljning
– Kostnadskontroll
– Hantering av underleverantörer
– Följa upp avtal och kontrakt samt se till att de efterlevs ekonomiskt
– Ad-Hoc rapportering till ledning och linjechef
– Bollplank i ekonomiska frågor för hela organisationen
– Förhandlingar med underentreprenörer och beställare

Startdatum: 2020-09-01
Placering: Stockholm, Norrort

Vi tar löpande in kandidater för intervjuer, och när vi hittar rätt person slår vi till snabbt. Missa inte chansen att kunna bli en del av oss på Re:Con Finance.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

Vi söker för kunds räkning en projektcontroller för ett längre uppdrag på åtminstone 18 månader. Företaget är verksamt inom fastighetsbranschen i Storstockholmsområdet. Som projektcontroller kommer du att ansvara för kontrakts- och kostnadsuppföljningar mot underentreprenörer. I arbetet ingår även förbättringsarbete av intern kontroll där man fokuserar på kostnadskontroll och arbetsprocesser. Du kommer också att arbeta med ekonomiska rapporter för uppföljning av projekt, utredningar, ta fram och redovisa finansiell information till projektledningen etc.

För rollen tror vi att du är universitetsutbildad civilekonom eller motsvarande och har ett par års arbetslivserfarenhet, gärna från större bolag. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i större affärssystem såsom SAP, Oracle etc. Vi föresätter att du är en van Excel-användare och är har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Du bör ha god kännedom om succesiv vinstavräkning.

Låter tjänsten intressant?
Tveka då inte att ansöka till tjänsten. Vi tar löpande in kandidater på intervju.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

Nu söker vi dig som är en skarp Projektingenjör med fokus på ekonomi till vår konsultavdelning. Vi har länge varit en stark aktör inom infrastruktur och samhällsbyggnad där du blir en av våra specialister. Du är anställd av Re:con Finance och arbetar ute på uppdrag hos våra kunder. Vi söker dig som har en förmåga att sätta dig in i nya arbetssituationer och miljöer, samt drivs av att utvecklas. Du trivs i varierade arbetsmiljöer med högt tempo och är inte rädd för att anta nya utmaningar. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara:

– Arbeta med prognoser och kostnadsuppföljningar
– Ekonomiadministration (t ex hantering av fakturor och beställningar, arbete inför bokslut)
– Hantera projektets interna administration som till exempel projektspecifikation, projektrutiner, dokumenthantering, presentationsmaterial m m.
– Stödja projektledare med tidsplanering, administration, uppföljning, ekonomi etc.
– Agera mentor åt mindre erfarna kollegor och leda dem i rollen samt vara delaktig i deras introduktion.
– Framtagning och hantering av tertial och/eller månadsrapporter
– Följa upp och uppdatera projektens kontrollprogram, projektspecifikation, riskanalyser, anläggningsspecifika krav etc.

DIN PROFIL:
Du är lämpligen en universitetsutbildad civilekonom eller civilingenjör eller motsvarande med 3 års högskoleutbildning som minimum. Vi ser att du har minst två års arbetslivserfarenhet från motsvarande roll i bygg-, anläggning, infrastrukturbranschen. Du är väl insatt i entreprenadjuridik och AB/ABT/ABK regelverken. Du behärskar engelska väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en van Excel användare samt har goda kunskaper i Microsoft Office generellt. Det är meriterande om du har arbetat i Agresso tidigare.

KONSULTROLLEN:
En anställning hos Re:Con Finance är inte ett engångsuppdrag, utan vi ser att du ska trivas hos oss och stannar som tillsvidareanställd för nya uppdrag inom ekonomi i framtiden. Vi växer och får kontinuerligt in nya uppdrag från både befintliga och nya samarbetspartners. Vår affärsidé är att tillhandahålla kvalitativ personal på kvalitativa business consulting-uppdrag.

Hos oss får du också ett härligt och socialt gäng av kollegor som har nära till skratt och ett stort engagemang för sitt arbete. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs och fungerar i grupp. Därför ser vi till att ta hand om vår personal med goda löner och förmåner sett till marknaden, och ordnar kontinuerligt gruppaktiviteter av olika slag.

Startdatum: 2020-09-17
Placering: Solna, Stockholm

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

Nu söker vi en redovisningsekonom för en långsiktig anställning hos en av våra kunder. Du kommer till en början vara anställd hos oss och efter provanställning övergå i tillsvidareanställning hos vår
kund.

Vår kund sitter centralt i Stockholm och är ett framstående IT-bolag. Som redovisningsekonom tillhör du en grupp på 7 personer. Arbetsuppgifterna är i stora drag de vanligt förekommande på en redovisningsenhet och inkluderar:
– Års- och månadsbokslut
– Avstämningar och löpande bokföring
– Moms- och skattedeklarationer
– Interna mellanhavanden

Vi tror att du har arbetat som redovisningsekonom några år och är självständig i bokslutsprocessen eller kommer från redovisningsbyrå. Vidare har du goda kunskaper i Excel och är IT/systemintresserad. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i en organisation med fokus på försäljning av IT-produkter men det är inget krav. Har du arbetat i något av de större ekonomisystemen såsom SAP, Dynamics, Navision är det meriterande. Detta är en koncern med verksamhet utomlands varpå dina språkkunskaper i Engelska och Svenska behöver vara goda.

Redovisningsenheten i bolaget är en avdelning med högt i tak och ett team som värdesätter god stämning där man hjälper varandra. Därför är det viktigt att du är prestigelös, inte är rädd för att ta egna initiativ och bidrar till att hålla en god stämning i gruppen. Vi söker därför en person som är glad i sin natur, ger energi och har lätt för att kommunicera med andra. Du är ansvarsfull och flexibel i ditt arbetssätt.

Låter det intressant och som ditt nästa steg? Urval kommer ske löpande och rollen kan tillsättas omgående.

Startdatum: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid.
Placering: Stockholm

Skicka din ansökan till:

karriar@reconfinance.se

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRT KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm