VÄLKOMMEN

TILL SVERIGES FÖRSTA
BOUTIQUE-KONSULTBYRÅ

Lär känna oss

Under våra år som beslutsfattare inom ekonomi har vi själva uppmärksammat att det saknades en konsultlösning som kan lösa kompetensbehoven på ett kvalitativt och tryggt sätt. Därför grundades  förmedla kompetenta och nischade ekonomispecialister i stunder där företag behöver en hjälpande hand. Vi hjälper till när företag behöver rekrytera eller står inför stora förändringar och snabbt behöver stärka ett svagt ben med en erfaren ekonomikonsult. Vi har en bred erfarenhet av branscher och hjälper till att lösa föräldraledigheter, enskilda projekt eller längre projekt som t ex förberedelse inför en börsintroduktion.

Det som utmärker oss är vårt koncept som vi valt att benämna boutique-konsultbyrå. Vi hittade vår inspiration till ordet Boutique från hotellbranschen, där ett boutiquehotell ofta är ett mindre, exklusivare boende med en egen personlig känsla och erbjuder sina kunder en speciell upplevelse. Så vill vi upplevas av våra anställda och våra kunder.

Vi värnar om allas trivsel och drömmar och är en exklusiv samarbetspartner till våra kunder. Vi välkomnar varje individ till vår familjära atmosfär och lägger stor vikt på att alla ska känna sig omhändertagna då vi vet att goda prestationer utgår från en trygg och sund arbetsmiljö. På samma sätt som vi ger utrymme till våra anställdas drömmar och önskningar – tar våra medarbetare hand om våra kunders mål och visioner!

Re:Con förser företag med konsulter och permanenta rekryteringar inom ekonomi – allt från ekonomichefer, business controllers, seniora redovisningsekonomer och managementkonsulter. Vårt mål är att alltid vara kundens självklara val av kvalitativ kompetensförsörjning och vi strävar ständigt efter långsiktiga goda relationer med alla intressenter – både interna och externa. Vi är övertygade om detta är anledningen till varför konsultuppdrag oftast kommer in till oss via ryktesvägen och att anställda vill stanna kvar ovanligt länge.

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRA KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg