VÄLKOMMEN

TILL SVERIGES FÖRSTA
BOUTIQUE-KONSULTBYRÅ

Lär känna oss

Vi har med egna ögon under våra år som beslutsfattare inom ekonomi uppmärksammat att det saknades en konsultlösning som kan lösa kompetensbehoven på ett kvalitativt och tryggt sätt. Genom att förmedla kompetenta och nischade ekonomispecialister i stunder där företag behöver en hjälpande hand startades Re:Con Finance för att lösa de behov vi och våra kollegor står inför när det kommer till att ha rätt personal på rätt plats i ekonomiavdelningen. Vi finns här när företag står inför stora förändringar och snabbt behöver stärka ett svagt ben eller om man helt enkelt bara vill ha den bästa hjälpen som finns att tillgå. Genom åren har vi anskaffat oss en bred erfarenhet av branschen och hjälper till att lösa föräldraledigheter, enskilda projekt eller längre projekt som t ex förberedelse inför en börsintroduktion.

Det som utmärker oss är vårt unika koncept som vi valt att benämna boutique-konsultbyrå. Vi hittade vår inspiration till ordet Boutique från hotellbranschen, där ett boutiquehotell ofta är ett mindre, exklusivare boende med en egen personlig känsla och erbjuder sina kunder en speciell upplevelse. Precis på samma vis vill vi upplevas av våra anställda och våra kunder.

Vi värnar om allas trivsel och drömmar och är en exklusiv samarbetspartner till våra kunder. Vi välkomnar varje individ till vår familjära atmosfär och lägger stor vikt på att alla ska känna sig omhändertagna då vi vet att goda prestationer utgår från en trygg och sund arbetsmiljö. På samma sätt som vi ger utrymme till våra anställdas drömmar och önskningar – tar våra medarbetare hand om våra kunders mål och visioner!

Re:Con förser företag med konsulter och permanenta rekryteringar inom ekonomi – allt från ekonomichefer, business controllers, seniora redovisningsekonomer och managementkonsulter. Vårt mål är att alltid vara kundens självklara val av kvalitativ kompetensförsörjning och vi strävar ständigt efter långsiktiga goda relationer med alla intressenter – både interna och externa. Vi är övertygade om detta är anledningen till varför konsultuppdrag oftast kommer in till oss via ryktesvägen och att anställda vill stanna kvar ovanligt länge.

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRT KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm