VÄLKOMMEN

TILL SVERIGES FÖRSTA
BOUTIQUE-KONSULTBYRÅ

Lär känna oss

Under våra år som beslutsfattare inom ekonomi har vi själva sett svårigheterna med kompetensförsörjning av ekonomispecialister. Det är anledningen till att vi grundande Re:Con Finance, med syfte att förmedla kompetenta och nischade ekonomer när företag behöver en hjälpande hand. Vi hjälper till när ni behöver rekrytera eller om ni står inför stora förändringar och snabbt behöver stärka upp med en erfaren ekonomikonsult. Vi har en bred erfarenhet av branscher och hjälper er att få rätt ekonomikompetens– allt från ekonomichefer, business controllers, seniora redovisningsekonomer och managementkonsulter

Det som utmärker oss är vårt koncept som vi valt att benämna boutique-konsultbyrå. Vi hittade vår inspiration till ordet Boutique från hotellbranschen, där ett boutiquehotell ofta är ett mindre, exklusivare boende med en personlig känsla och erbjuder sina kunder en speciell upplevelse. Så vill vi upplevas av våra anställda och våra kunder.

Vi värnar om allas trivsel och drömmar och är en exklusiv samarbetspartner till våra kunder. Vi välkomnar varje individ till vår familjära atmosfär och lägger stor vikt på att alla ska känna sig omhändertagna då vi vet att goda prestationer utgår från en trygg och sund arbetsmiljö. På samma sätt som vi ger utrymme till våra anställdas drömmar och önskningar – tar våra medarbetare hand om våra kunders mål och visioner!

Vårt mål är att alltid vara kundens självklara val av kvalitativ kompetensförsörjning och vi strävar ständigt efter långsiktiga goda relationer med alla intressenter – både interna och externa. Vi är övertygade om detta är anledningen till varför konsultuppdrag oftast kommer in till oss via ryktesvägen och att anställda vill stanna kvar ovanligt länge.

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRA KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm