VÅR STRATEGI GER
BÄST RESULTAT

Välj de bästa ekonomerna

Med gedigen erfarenhet i ledande befattningar inom olika ekonomifunktioner, vet vi vikten av att ha rätt kompetens på rätt plats. Vi har tillhandahållit konsulter till några av Sveriges största företag, där kraven för rätt profil har varit väldigt precisa vilket gör oss ännu vassare på att matcha rätt konsult till rätt uppdrag. Vi rekryterar ekonomikonsulter med spetskompetens direkt till oss, vilket gör att vi kan erbjuda kvalitetssäkrade konsulter. Oavsett om du behöver en business controller, financial controller, project controller, senior redovisningsekonom eller CFO, så har vi kompetensen tillhands.

För att bidra till ett mervärde utöver aktuellt uppdrag samt verka på en marknad med många aktörer, snabba beslut och ofta akuta behov har vi valt att anställa våra konsulter på tillsvidareanställningar. Alla konsulter har genomgått en gedigen anställningsprocess innan en aktuell och matchande förfrågan finns till hands för kandidaten. På så vis får våra kunder en tryggare samarbetspartner där de kandidater som presenteras är utvalda baserat på deras kompetens, sociala förmåga och ambitioner. Vår affärsmodell är på så sätt omvänd där vi anställer först och står redo att presentera kvalificerade kandidater då uppdragsförfrågningar kommer in. Vi är så övertygade av våra konsulters kompetens och förmåga att vi väljer att anställa först.

Vi tror på människan, individen som utför uppgiften och förutom att erbjuda trygga anställningsvillkor genomgår våra konsulter även nödvändiga utbildningar för vidareutveckling. Vi har även en väl satt företagskultur för kompetensöverföring. Eftersom vi är ett företag med samlade interimskonsulter inom ekonomi, har vi en enorm kunskapsbank inom området i våra egna konsulter. Därför genomför vi kontinuerligt aktiviteter och seminarium mellan konsulterna för att hantera aktuella frågeställningar, lyfta trender i branschen och vidareutveckla individuella färdigheter.

Rekryteringsprocess steg för steg

Urval av tillhandahållna tjänster

Oavsett vilket stöd er ekonomifunktion har behov av, kan vi stötta upp med relevanta kompetenser. Vår tyngd ligger på erfarna specialister såsom seniora Business Controllers, Project Controllers, Financial Controllers och Redovisningschefer/specialister.

Vi kan omgående hjälpa er oberoende av erfarenhetsnivå, uppdragslängd och omfattning.

CFO
Ekonomichef
Business Controller
Projektcontroller
Redovisningschef
Financial Controller
Redovisningsspecialist
Koncernredovisare
Redovisningsekonom

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Vi träffas gärna på ett förutsättningslöst möte. Fyll i formuläret så svarar vi senast nästkommande arbetsdag.

Alla uppgifter du lämnar behandlas konfidentiellt. Förfrågan är inte bindande.

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRA KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm