VÅR STRATEGI GER
BÄST RESULTAT

Välj de bästa ekonomerna

Med gedigen erfarenhet inom ledande befattningar kopplade till ekonomi har vi redan gått igenom den resa som ni står inför idag. Vi har tillhandahållit konsulter till några av Sveriges största företag, där kraven för rätt profil har varit väldigt precisa vilket gör oss ännu vassare på att matcha rätt konsult till rätt uppdrag. Genom att explicit handplocka personer som har spetskompetens inom sitt område och enkelt kan forma sig efter enskilda uppdrag kan vi erbjuda den bästa business controllern, financial controllern, project controllern samt cfo.

Hos oss är du alltid i trygga händer då vi endast rekommenderar ekonomer som vi själva skulle vilja anlita.

Vi tror på långsiktighet i allt vi gör, vare sig det gäller snabba interimsbehov eller planerade konsultlösningar. Vi anser också att en konsult oavsett uppdrag ska bidra till ett mervärde för våra kunder utöver den roll som vi kontrakterar att fylla.

För att bidra till ett mervärde utöver aktuellt uppdrag samt verka på en marknad med många aktörer, snabba beslut och ofta akuta behov har vi valt att anställa våra konsulter på tillsvidareanställningar. Alla våra konsulter har därför genomgått en lång anställningsprocess oftast innan en aktuell och matchande förfrågan finns till hands för kandidaten. På så vis får våra kunder en tryggare samarbetspartner där de kandidater som presenteras är utvalda baserat på deras kompetens, sociala förmåga och höga ambitioner men i god tid och utan genvägar i rekryteringsprocessen. Vår affärsmodell är därför omvänd där vi anställer först och presenterar anställda eller långt gångna kandidater i en anställningsprocess i våra uppdragsförfrågningar. Vi är så övertygade av våra konsulters kompetens och förmåga att vi väljer att anställa först och presentera dem för vår uppdragsgivare därefter.

Vi tror på människan, individen som utför uppgiften och förutom att erbjuda trygga anställningsvillkor genomgår våra konsulter även nödvändiga utbildningar för vidareutveckling men vi har även en väl satt företagskultur för kompetensöverföring. Eftersom vi är ett företag med samlade interims konsulter inom ekonomi har vi en enorm kunskapsbank inom området i våra egna konsulter. Därför genomför vi kontinuerligt aktiviteter och seminarium mellan konsulterna för att hantera aktuella frågeställningar, lyfta trender i branschen och vidareutveckla individuella färdigheter.

När ni anlitar oss för en interimskonsult eller rekrytering får ni inte bara en enskild konsult eller rekrytering, vi står redo med hela företagets kompetens.

Urval av tillhandahållna tjänster

Det finns många viktiga roller att fylla på ett företag och nedan ser du exempel på tjänster vi är vana att hitta rätt personer för.

Vi kan omgående hjälpa er oberoende av erfarenhetsnivå, uppdragslängd och omfattning.

CFO
Ekonomichef
Business Controller
Projektcontroller
Redovisningschef
Financial Controller
Redovisningsspecialist
Koncernredovisare
Redovisningsekonom

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Vi träffas gärna på ett förutsättningslöst möte.
Fyll i formuläret så svarar vi senast nästkommande arbetsdag.

Alla uppgifter du lämnar behandlas konfidentiellt.
Förfrågan är inte bindande.

Vi är Sveriges första

BOUTIQE-KONSULTBYRÅ

Låt våra medarbetare ta hand om era mål och visioner.

VÅRT KONTOR

Luntmakargatan 85
113 51 Stockholm